人にやさしく
未来を穏やかな
生活ができる人材を
育成する

To develop human resources who are kind to people and who can live a calm life in the future.

学校について
About school

MIRAINO学校は、日本に留学をしたい学生、日 本で働きたい学生、日本語を学び母国に貢献をし たい学生の支援をする学校です。

3ヶ月でN5,N4までの日本語と介護の言葉を学ぶことができます。

技術を持った日本人が教えるからこそ、実践で使用 できる日本語をミャンマーで学ぶことができます。

MIRAINO is a school that supports students who want to study in Japan, students who want to work in Japan, and students who want to learn Japanese and contribute to their home country.

You can learn Japanese and care words up to N5,N4 in 3 months.

It is possible to learn Japanese that can be used in practice in Myanmar only because Japanese people with skills teach.

Access

Unit L-02-01, 2nd floor, Hledan Centre, Corner of Pyay Road & Hledan Road, Kamayut Township, Yangon, Myanmar